Jag – en socialistisk profet

Artikeln häromdagen i norska Dagbladet om min bok ”Ord som dödar” har fått en norsk invandrarhatande bloggare (anonym förstås) att utnämna mig till ”extremsocialist” och ”socialistisk profet” som inte klarar att skilja mellan hatiska uttryck och ”ordinär kritik mot negativa sidor hos andra kulturer och mot islam”. Det står också något om ”ultraröd fanatiker” som hyser ”vrångföreställningar” längre ner i den vresiga textblaffan, tror jag.

Det känns som beröm när det kommer från det hållet, så jag tackar och bockar.

 

PS. Eftersom jag anser att vi har ansvar för vilka ord vi använder – och sprider – tänker jag inte publicera den aktuella blogglänken här, på grund av det främlingshat som sprids på den sidan. Men den som absolut vill läsa sådant hittar den nog tyvärr ändå.

 

Annonser

3 reaktioner på ”Jag – en socialistisk profet

  1. Gud så underbart när högerextremister lämnar sådana kommentarer hade varit kul om du kunde skicka länken till mig. Hade varit lärorikt att försöka ta en konversation med denna sorgliga människa

  2. Woah! Socialistiskprofet!!! Du kan sluta jobba nu… Det går inte att komma längre! (oroa dig inte, jag ringer Lena och säger att jag kan ta över din tjänst…)

    Kram från ”Trött på Stockholm efter första veckan” – Du äger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s